Rólunk mondták

Gyors, kedves kiszolgálás! Kicsit tōbb kevegő jó lenne!

Tünde Balla Avatar Tünde Balla
2024.03.18.

Gyönyörű helyen kifogástalan kiszolgálás finom ételek

Gyula Kopi Avatar Gyula Kopi
2024.03.01.

Családi összejövetelt tartottunk február 18.-án az étteremben. Mindenről csak jót tudok mondani. Csak ajánlani tudom és mi is visszatérő vendégek leszünk !

Hoho Huhu Avatar Hoho Huhu
2024.02.22.

Nagyon szeretjük! Velővel töltött rántott karaj, mennyei!!! Vegetarian options: Találhat finomat. Parking: Szabadba

Margarett Zwierczyk Avatar Margarett Zwierczyk
2024.02.22.

Kellemes környezet, udvarias gyors kiszolgálás, bőséges választék, finom ízek minden alkalommal.Ezért váltunk törzsvendéggé.

Edit Lévai Avatar Edit Lévai
2024.01.22.

Kiváló ételek, kiváló kiszolgálás!

károly juhász Avatar károly juhász
2024.01.22.

Nagyszerű hely, remek étlap, jó ételek, jó hangulat!

Kàroly Juhàsz Avatar Kàroly Juhàsz
2024.01.22.

Kedves személyzet, gyors kiszolgálás, finom ételek.... Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Ildikó Pataki Avatar Ildikó Pataki
2023.12.22.

Nov. 26-án vasárnap betértünk sógorom születésnapja alkalmából, egyszerüen hihetetlen amilyen finom és mennyiségileg olyan sok, hogy nem tudtuk a 3 személyes tálat 3-an megenni és ottani természetességgel becsomagolták kérés nélkül a maradékot. Ide minden bizonnyal még betérünk, gratulálunk és további sikeres munkát kivánunk ugyan ilyen minőségben és a vendégek tiszteletére, köszönjük.

Mária Ujszászi Avatar Mária Ujszászi
2023.11.27.

Kétszemélyes tálat ettünk. Nagyon finom volt minden. Köretek is választékosak és bőségesek. Személyzet is odafigyelő, kedves. Az adag pedig emberes. Ajánljuk! 🙂

Ábel Ballai Avatar Ábel Ballai
2023.11.01.

Nagyon kedves, udvarias a személyzet. Az étel bőséges, de az ízvilág átlagos. Szép a kilátás, jól lehet parkolni is.

Kr Ge Avatar Kr Ge
2023.10.29.

10 csillagos!! Ő lett a kedvenc helyünk. Ételek minősége, mennyisége, minden pincér előzékeny, kedves, Rendkívül gyorsak, imádom hely!

ágnes várkuti Avatar ágnes várkuti
2023.10.29.

Lakodalomban voltunk mint zenekar. Nagyon korrekt volt a személyzet és a főnök. Jól felkészült hely rendezvények lebonyolítására.

Gergely Balázs Avatar Gergely Balázs
2023.10.29.

Továbbra is finom az étel, friss, házias, bőséges. Az érkezőknek hangosan, előre köszönnek - ezt hívják vendéglátásnak. Hiába ma is legalább 5 családi rendezvény volt, a szabad asztalokhoz is érkeztek vendégek, a felszolgálók pörögtek. A levest szinte rögtön hozták, a sültes tálra max 20 percet vártunk. A maradékot szó nélkül csomagolják. Számomra az egyetlen zavaró tényező a zene, ami legalább nem hangos, de borzasztó (bugyi-techno). Kárpótol a kedvesség és a finom ételek. Remélem, még sokáig!

Vajda Stella Avatar Vajda Stella
2023.10.29.

Gyönyörű a hely,kiváló a kiszolgálás,finomak az ételek.

Mira Priszlinger Avatar Mira Priszlinger
2023.10.22.

The waiters are EXTREMELY kind and polite. The service is very fast, and the food is good. Absolute 5 stars.

Dávid Jakab Avatar Dávid Jakab
2023.09.29.

Great food, large portions, quick service, lovely view from terrace onto Lake Velence, Great for families as well!

M Agi Avatar M Agi
2023.09.29.

Családias, barátságos kiszolgálás. Tökéletes odafigyeléssel elkészített, változatos ételek.

Dávid Csákvári Avatar Dávid Csákvári
2023.09.29.

Időpont foglalásra mentünk. Udvarias fogadás volt, választási lehetőség volt, teresz, vagy beltéri asztal. Főpincér felvette a rendelést, majd az ital, étel a rendelésnek megfelelően érkeztek, hozták a felszólgálok. Az elfogyasztott menű, ár és érték aránya kiváló! Szervezettség, nagy szaktudást mutatott. Parking: Kultúrált parkolás. Wheelchair accessibility: Megfelelt az elvárásoknak

László Sándorovits Avatar László Sándorovits
2023.08.29.

Had a great lunch at a reasonable price

György Pálfi Avatar György Pálfi
2023.07.29.

Gyönyörű helyen lévő étterem rálátással a Velencei-tóra. Kifogástalan vendéglátással, tisztasággal, vendégszeretettel és finom ételekkel. Kedves igazi vendéglátos személyzettel. Ajánlom mindenkinek!

Kobli Sarolta Avatar Kobli Sarolta
2023.07.29.

Рекомендую. Гарний ресторан, смачне меню, затишно і приємно можно провести час з родиною. Обслужили ввічливо, швидко. Порції дуже великі. Одну порцію їжі можна брати на двох. Спробували Ponty halászlé, Gémeskut tal 2 személyre, vitaminsaláta, rántott gomba, fokhogymás sertésszelet szalonnával, rántott ponty. З напоїв 3 лімонади, 1 каву, 2 пляшки пива. Все було смачно. За все заплатили 31.790 форинтів.

Скт Клієнти Avatar Скт Клієнти
2023.05.29.

I have been visiting this restaurant for about 15 years. Even our wedding party was arranged in this restaurant in 2009 🙂 They have never disappointed me therefore I am loyal customer. If you're around lake Velence then it's an easy recommendation to grab some food. You won't regret it.

David Ketszeri Avatar David Ketszeri
2023.04.29.

They need to update the webpage ... the prices are at least 20 percent different, there are many meals that they are not available My wife find the toalett dirty, i am just tried to fit myself in the male toalett, it is very small The quality and the quantity of the food are fine

Horváth Kálmán Avatar Horváth Kálmán
2023.03.29.

Kellemes környezet, profi gyors kiszolgálás. A felszolgálók mosolygósak, kedvesek. Az ételek ízletesek és bőségesek.

Adam Gyorgy Avatar Adam Gyorgy
2023.03.29.

Friss,finom és nagyon bőséges ételek, amiket gyorsan kihoztak. Kedves személyzet, jó ár. Józsefnek külön köszönjük a mosolygós hangulatot!

Marietta Szűcsné Birnbauer Avatar Marietta Szűcsné Birnbauer
2023.01.29.

I ordered a medium rare ribeye steak. Great service as usual 🙂

Benjamin Tamasi Avatar Benjamin Tamasi
2022.11.29.

Good as always. This means 20 years!

Attila Nyikos Avatar Attila Nyikos
2022.11.29.

Sokszor voltunk már itt. Szinte mindent ettünk már. Nagyon barátságos a kiszolgálás, látszik, hogy nem ma kezdték az ipart. Az adagok bőségesek, a választék teljesen elég. Itt mindenki talál a fogára valót. Akkor a részletek: Bablevest és gulyáslevest ettünk. Tartalmas, kellő húsokkal főzött ételek voltak. Rántott óriás sertésszelet. Itt két db rántott szeletet kaptunk. Kicsit vékonyra voltak klopfolva, de nem is azt írták ki, hogy bécsi szelet. A sajtkrémes rudak is ropogósak, ízletesek voltak. A házi káposzta saláta is hozta, amit az ember elvár. A cordon blue szintén kellemes étel volt. Az ördöglángos akkora adag, hogy a legéhesebb embernek is elég lenne. A velővel töltött sertésszelet is megfelelő volt. Amiért mégis négy csillag? A kicsi coca cola 800 ft! Limonádé 180/dl! Az alap étel árak az étlapon nem magasak, de a a sallangokat is hozzá vesszük, már nem kevés. Ki van írva, hogy a "számlánk végösszege szervízdíjat tartalmaz". Illetve az étlap végére az, hogy "árainkhoz 10% szervízdíjat számolunk fel". A két mondat tartalma nem ugyan az, de ezt egy magyar nyelv tanár tudná pontosan kifejteni. Fizetéskor a - szervízdíjjal felszorzott 4300 ft esetében a hölgy simán eltette az öt ezer forintot! A tizenegyezer kétszáznál el akarta tenni a tizenkétezret! Úgy kellett neki szólni, hogy így már kicsit túlzás lenne. Szóval ezért lett csak 4 csillag.

Jenő Ferenc Kovács Avatar Jenő Ferenc Kovács
2022.11.29.

Csodaszép, hangulatos hely. Kicsiknek, nagyoknak egyaránt jó. Játszótér, kosár és focipálya a közelében. A desszertek kitűnők, a husi viszont lehetett volna kicsit jobban átsütve, ezért a 4 csillag.

Mónika Akucs Avatar Mónika Akucs
2022.11.29.

Nagyon szép helyen van. A pincérek közvetlenek, pontosak, kiváló szakemberek. Az ételek finomak. Gyorsan kaptam az ételt. Ajánlom! És aki szereti a minőségi vörösbort, kóstolja meg a csekési merlot-t. Azt is ajánlom!😉 Parking: Jól lehet parkolni az étterem előtt.

Natália Tarnai Avatar Natália Tarnai
2022.11.29.

Wij komen hier elk jaar wel een paar keer tijdens onze vakantie. Het eten is altijd goed, mooie locatie en het personeel is heel vriendelijk.

Peggy Deli Avatar Peggy Deli
2022.11.29.

Előre foglaltunk asztalt, érdemes 13:00 után menni mert akkor már kevesebben vannak. Nagyon finom bőséges volt a kaja. A maradékot csomagban hoztuk. Hamarosan visszatérünk.

Zoltán Cziráki Avatar Zoltán Cziráki
2022.11.29.

Nagyon jól főznek! Különleges helyi specialitásokat kínálnak! A sokaság ellenére elég gyors kiszolgálás! Népszerű hely csúcs időben nem egyszerű asztalt találni! Nagyon kedvesek és udvariasak a felszolgalók! Ami érdekes, az ételt nem túl forrón hozzák ki tehát azonnal lehet fogyasztani! Nagyon tiszta és kulturált hely! Mellette gyerek és felnőtt játszótér! Akinek ez nem elég dombra is lehet mászni!

Miklos Lenart Avatar Miklos Lenart
2022.11.29.

Hatalmas adag ételeket kaptunk. Szerintem nőben elég lenne a kétharmada is. A Sukorói jóasszony szelet három húst tartalmazott. Viszont ezek nem voltak soványra vágva így a zsiradék időnként kellemetlen ízt kölcsönzött neki. A kiszolgálás egyébként gyors és kedves volt ezért a 3,5-t felfelé kerekítettem.

Sándor Bakos Avatar Sándor Bakos
2021.11.29.

Nagyszeru kilatas, szep kornyezet. A felszolgalok kedvesek. Az etel friss volt, forro 🙂 es guorsan hoztak, pedig tobben voltunk az etteremben. Az adagok hatalmasak. A napi turank utan jol lakva tavoztunk.

Attila Gál Avatar Attila Gál
2021.11.29.

Gulasz was tasty, good service. Only one thing that there's no English menu and waiter doesn't speak English at all.

Yaroslav Trokhymenko Avatar Yaroslav Trokhymenko
2020.11.29.

I absolutely loved it the food was amazing delicious and the people are very friendly I recommended

Krisztina Tilhof Avatar Krisztina Tilhof
2020.11.29.

Very nice restaurant. Service was perfect!

Peter Nagy Avatar Peter Nagy
2020.11.29.

The service and food both were amazing

Jeny Jose Avatar Jeny Jose
2020.11.29.

Ebédelni szerettünk volna, de több éteremnél elküldtek minket ebédeltetés címszóval. Hozzáteszem, hogy mi is azt szerettük volna. .. . . . így gondoltuk elmegyünk a Gémeskút étterembe. Megérkezésünkkor pont telt ház volt, de 5 perc várakozást követően asztalt kaptunk. A személyzet nagyon rendes és illemtudó volt. Rendelés és a kiszolgálás gyors, szakszerű és precíz volt! 2 személyes tálat rendeltünk, ami szerintem 4 személyre is elég lett volna. ( Gémeskút tál+ natúr sült hús (kérésre) + vegyes saláta+ 4 üdítő + desszert: 1 Somlói , 3 db túrós palacsinta) Nagyon sok hús és köret maradt, amit azonnal el is csomagoltak a kérésünkre. Összesen 13.640 Ft- ot fizettünk, ami szerintem jó árérték. Előttem írták, hogy nincs terítő az asztalon, de így azonnal mindent fertőtlenítenek és minden tiszta volt. Azt is írták előttem,, hogy szokásos rántott és töltött (menzás) húsok és ételek vannak..... .... . Kérem szépen, az étterem weboldala és étlapja fent van a neten... .... kiválasztásakor egyből feltűnik. ......ez nem egy fine dining étterem. Köszönjük a vendéglátást és a finom ételeket. Maradok tisztelettel: Sebestyén András

András Sebestyén Avatar András Sebestyén
2020.11.29.

Nagyon finom volt a 2 személyes tál, az adagot komolyan veszik, hatalmas mennyiség. Udvarias kiszolgálás, hangulatos hely. Egész gyorsan megkaptuk amit kértünk. Reális árképzés. Vissza fogunk menni még. Jól éreztük magunkat, köszönjük!

Zoltán Varga Avatar Zoltán Varga
2020.11.29.

Minden nagyon szép és nagyon jó volt 🙂 Az ételek bőségesek és kiadósak voltak. A kiszolgálás kedves és udvarias volt. Nem volt nagy zsúfoltság. Talán ez betudható, hogy vasárnap délután mentünk.

Kővári István Avatar Kővári István
2020.11.29.

The place, the food and also the crew are very good as they have always been.

Németh Norbert Avatar Németh Norbert
2019.11.29.

Best family-run place in the area with home-like diszes and reasonable price

Peter Kaufmann Avatar Peter Kaufmann
2019.11.29.

Téli Nyitva tartás:

2024. május 1-ig.

Péntek, szombat 12:00-21:00
Vasárnap 12:00-19:00
Elviteles rendelések már 11:30-tól átvehetők, ha 10:30-előtt rendelte.
(Általános esetben az elvitelre rendelt ételek
35-45 perc múlva vihetők el.)
Nagyobb rendezvények esetén nyitvatartásunk az egyedi igényekhez alkalmazkodik.

Ünnepi nyitva tartásainkról mindig tájékozódjon előre!

Asztalfoglalás

Asztalfoglaláshoz hívja az alábbi telefonszámot:

 

Gémeskút étterem

 8096 Sukoró, Fehérvári út 25/a

Telefon: +36-22/476-079

E-mail: info@gemeskut.hu